Är du sugen att testa på swimrun med ditt barn, då är detta event något för dig. Banan ligger på Styrsös västra sida. Simningen är i skyddade vatten och mycket av löpningen sker på klippor med utsikt ända till Vinga.
Styrsö swimrun for kids är tänkt för barn och ungdomar från 7 till 15 år. För att delta i loppet måste hen vara simkunnig och ha klarat av simborgarmärket.
Myndig person får springa med ett eller två barn i åldrarna 7-15 år. Är du mellan 11-15 år får du springa med en kompis utan en myndig person, men det går såklart även bra att springa med en förälder. Dock ska hen ha medgivande av en förälder för att springa med en kompis.
Det är ingen tidtagning eller prisutdelning utan alla som deltar är segrare, det viktigaste är att ha riktigt kul på banan!
Banan och terräng
Löpterrängen är oväxlande med skogs- och strandstigar, klipplöpning och asfalt. Banan är snittslad hela vägen och vid simpassagerna finns det flaggor som visar vart simningen/vattenpassagen startar respektive slutar. Vid simpassagerna kommer det även att finnas en person på SUP eller kajak nära till hands om man behöver hjälp.
Total löpning: ca 3km
Total simning: ca 250m
Längsta simningen är på ca150m
Medalj och målområde
I Styrsö swimrun for kids ser vi alla som deltar som segrare och alla som ställer upp får en medalj. Det bjuds även på frukt, godis och dryck vid målgång.
Start och målområde
Amneviksvallen, Styrsö
Datum och starttid
7 augusti 2022 kl 10.00
Upphämtning av badmössa och nummerlapp sker
på Amneviksvallen vid start och målområdet den 7 augusti kl 9.15-9.45
Visa upp swish-betalning i samband med upphämtning av badmössa och nummerlapp.
Lämna vänligen tillbaka nummerlapp och badmössa efter målgång.
Försäkring
Vi arrangörer står inte för något försäkringsskydd under loppet, vilket innebär att deltagarna själva är ansvariga för att ha en giltig försäkring.
Anmälan
Anmälan kan ske fram till 5 augusti till e-post: johanna.sorgardt@hotmail.com
Ange följande vid anmälan:
”Styrsö swimrun for kids”
Lagnamn samt namn och ålder på deltagarna.
Swisha 50 kr till Matilda Allroth 0707-165654. Anmälningsavgiften går till klubben Styrsö BK.
Ta chansen och anmäl er nu!
Max antal deltagare till detta swimrunevent är 50 lag.
Varmt välkomna
Styrsö Ladies i samarbete med Styrsö BK