Nu har serien äntligen dragit igång för A-laget. Som de flesta av er vet har försäsongen varit strålande med seger i västra cupen för första gången någonsin. Förväntningarna är med andra ord höga från fansen.

Seriepremiären skedde 5/4 borta mot Önnered, ett lag som vi slog i västra cupen men som vi faktiskt aldrig lyckats vinna över i seriespelet. Regnet öste ner över Apelsinplan, vilket gjorde det svårt med skönspelet. På grund av skada saknades Axel Å, vilket gjorde att lillebror Sigge fick ta plats i anfallet istället. Det blev en målrik tillställning där vi tillslut vann övertygande med 5-2. Liksom under försäsongen låg vi oftast helt rätt i positionerna vilket gör det svårt för motståndarna att komma till lägen. Arvid, Mattias och Niklas gjorde målen.

Så till hemmapremiären under lördagen. Den fick spelas på Donsövallen då Amneviksvallen fortsatt var vattensjuk, Mossen stod för motståndet. Emil Å och Sigge Å saknades  på grund av högskoleprov men annars var laget intakt. Tyvärr börjar vi riktigt dåligt, vi är inte alls på banan första kvarten då Mossen gör både 1-0 och 2-0 Vårt tidigare så kompakta försvarsspel var som bortblåst. Vi spelar dock upp oss och skapar flera målchanser men i halvtid ligger vi fortfarande under med två noll.
Andra halvlek är vi klart bättre med ett överlägset bollinnehav, men vi lyckas trots flera chanser bara göra ett mål, Mattias snyggt framspelad av Arvid. En sur förlust då Styrsö var det klart bättre laget över 90 minuter men det gäller som sagt att göra mål i fotboll. Domarinsatsen var utmärkt, och vi drog faktiskt inte på oss ett enda gult kort (när hände det senast?) medan Mossen fick tre gula (varav två för maskning).
Nu tar vi nya tag på lördag och hoppas på riktig hemmapremiär på Amneviksvallen mot Azalea då vi bespetsar oss på lapp  på luckan och tre poäng.